Безбедната Messenger Kids апликација сега и за Android

Објавено на 15.02.2018 во AndroidБезбедната Messenger Kids апликација сега и за Android

Модифицираната апликација на Facebook Messenger Kids која е специјало создадена за безбедна комуникација меѓу малолетници сега е достапна и за мобилната платформа Android. 

Messenger Kids е наменета за деца меѓу 6 и 12 години со тоа што родителите ќе имаат поголема контрола врз содржината на пораките, нема опција за криење на разговорот, ниту пак можност за онлајн парични трансакции, како и детски емотикони и стикери.

За да се користи Messenger Kids апликацијата потребна е верификација од родителот. Апликацијата е достапна за преземање од Play Store за Android, а претходно веќе беше лансирана за iPhone. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}