Видео: Како еволуираше дизајнот на Sony Xperia?

Објавено на 05.03.2018 во НовостиВидео: Како еволуираше дизајнот на Sony Xperia?

Sony Mobile на најубав начин ја изразуваше јапонската естетика, перфектната компакност, ергонимија и елеганција во дизајнот на Sony Xperia смартфоните уште од 2012 година со Iconic Identity стандардот па се до најновиот Ambient Flow дизајнерски јазик кој сега е искористен во последните смартфони од Xperia XZ2 серијата.

Sony Mobile во изминатите години успеа да наметне сопствен стил кој веднаш стана препознатлив, секогаш се трудеше да ги понуди најновите достигнувања во склопувањето на мобилните уреди и да еволуира со денешниот Full Display концепт каде со уникатни детали повторно е меѓу највпечатливите производители на пазарот.

Погледнете го видеото и кажете ни ги вашите мислења за досегашните стилови на Sony Mobile, кој од нив најмногу ви остави впечаток и што мислите за новиот Ambient Flow дизајнерски стандард?Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}