Позната цената на Nokia 6 (2018) во Европа

Објавено на 08.03.2018 во НовостиПозната цената на Nokia 6 (2018) во Европа

Nokia 6 (2018) беше првиот смартфон на HMD Global со кој ја започна годинава во поход по нови купувачи, а корисниците во Европа веќе може да очекуваат уредот да го најдат во продажба.

Во Холандија Nokia 6 (2018) се продава за цена од околу 300 евра за отклучениот модел со 4 GB RAM и 64 GB меморија што е одличен капацитет кој ги задоволува сите можни потреби на корисникот. 

Автор: Aleksandar Stankov


Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}