Sony Xperia XZ2 и XZ2 Compact достапни за преднарачки во Европа

Објавено на 09.03.2018 во НовостиSony Xperia XZ2 и XZ2 Compact достапни за преднарачки во Европа

Sony Xperia XZ2 и XZ2 Compact смартфоните кои официјално беа претставени на MWC 2018 во Барселона веќе се достапни за преднарачки во Европа преку веб сајтот за шопинг на Amazon за земјите каде се врши достава. Сепак, и ова е добар знак за остатокот од континентот бидејќи укажува на фактот дека двата нови смартфона многу брзо ќе се најдат во продажба.

Sony Xperia XZ2 за поголемите пазари како Германија, Шпанија, Италија и Франција на Amazon е поставен со почетна цена од 799 евра, додека пак Compact верзијата на Sony Xperia XZ2 е нешто поевтина и доаѓа со цена од 599 евра.Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}