Еве што се случува кога хакер ќе нападне робот

Објавено на 12.03.2018 во НовостиЕве што се случува кога хакер ќе нападне робот

Роботите и автоматизацијата полека ги преземаат работите на луѓето и во иднина милиони луѓе ќе останат без работа. Роботите ќе го заменат човекот, кои со вештачката интелигенција ќе бидат многу побрзи и поевтини во споредба со луѓето. 

Меѓутоа, луѓето имаат огромна предност со роботите, не можат да бидат хакирани. На видеото одозгора имаме ситуација на дело, кога хакер ќе нападне робот, што го тера да прави.

 
Најнови телефони
 
  • Motion
  • Aurora
  • Keyone
  • DTEK60
  • DTEK50
  • Xperia L2
  • Xperia XA2 Ultra
  • Xperia XA2
  • U11 Eyes
  • U11 Plus
 


{}