Huawei со два модела од Y-серијата: Y7 (2018) и Y9 (2018)

Објавено на 14.03.2018 во НовостиHuawei со два модела од Y-серијата: Y7 (2018) и Y9 (2018)

Huawei Y7 од 2017 година ќе добие подобрена 2018 верзија, и ќе има уште еден модел од Y-серијата - Y9 (2018). Протече рендер за Huawei Y7 (2018), за кого немаме многу информации за спецификациите.

Од Huawei Y7 (2018) се очекува екран со сооднос од 18:9, исто како и Y9 (2018), ќе биде со една задна камера од 13MP од горната лева страна, хоризонтално сместена со LED блив. Има сензор за отпечатоци, 3.5мм џек за слушалки и microUSB влез. Y7 (2018) има метална рамка и квалитетна пластика, за која имате чувство како да е поликарбонат. Huawei Y9 (2018) е другиот смартфон од истата класа, кој располага со две задни камери.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}