Instagram ја враќа функцијата што корисниците ја обожаваат

Објавено на 14.03.2018 во НовостиInstagram ја враќа функцијата што корисниците ја обожаваат

Instagram во 2016 година го промени хронолошкиот feed, така што прво се прикажуваат најдобрите постови. Корисниците беа револтирани затоа што нивните постови нема можеби и воопшто да бидат гледани.

Две години подоцна Instagram повторно ја враќа старата шема, исто како што Facebook го направи тоа со Explore feed. Instagram корисникот @jackharding објави видео на Story и така го демонстрираше својот feed во хронолошки ред. Тој е напреден корисник за кого први изглегуваат најновите функции на социјалните мрежи. Се уште нема официјална потврда од Instagram за промената, но сигурни сме дека ќе се реализира.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}