Кои нови смартфони ги сертифицираше Motorola?

Објавено на 14.03.2018 во НовостиКои нови смартфони ги сертифицираше Motorola?

Motorola дивизијата на Lenovo направи голем потег со групна сертификација на речиси десетина нови смартфони кои наскоро ќе бидат подготвени за лансирање најпрво на азискиот пазар со фокусот на Кина и Индија, а потоа ќе ги пушти во продажба и во остатокот од светот.

Motorola ги сертифицираше смартфоните Moto G6, Moto G6 Plus, Moto G6 Play, Moto E5 и Moto E5 Play. Новите G смартфони се наменети за средната класа со прифатливи цени и различни видови на квалитетни адути во хардверот, додека пак Е серијата е најевтина и наменета за основниот ценовен сегмент, но секако со пристојни спецификации.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}