Можно е Apple да презентира два нови iPad модели

Објавено на 15.03.2018 во НовостиМожно е Apple да презентира два нови iPad модели

Познато е дека Apple добил дозвола од Евроазиската Економска Комисија за продажба на два нови iPad таблет-компјутери - серијата A1893 и серијата A1954. Се уште ништо не е познато за овие технолошки уреди, се знае само дека имаат iOS 11 софтвер.

Се претпоставува дека Apple би можел да ги лансира овие уреди од сега, па до септември. Уште нема коментари од технолошките експерти, но се очекува минатогодишниот 9,7 инчен Apple iPad да доби наследник во 2018 година. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}