Најпопуларната игра Player Unknowns Battlegrounds сега и на Android

Објавено на 16.03.2018 во AndroidНајпопуларната игра Player Unknowns Battlegrounds сега и на Android

Player Unknown's Battlegrounds како моментално најпопуларната игра за преживување со акција се преселува и на мобилните уреди и започна првата фаза на лансирање на Android смартфоните во Северна Америка за помала група на корисници.

Се очекува во наредниот период Player Unknown's Battlegrounds откако ќе ги заврши сите неопходни фази на тестирање да пристигне и целосно на глобално ниво за Android платформата со што значително ќе се зголеми базата на играчи.

Player Unknown's Battlegrounds е прилагодена за играње на смартфон и на уреди кои се контролираат со допир на екранот, но разбирливо ги нема сите можности како кај целосната PC верзија. 

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}