Како да откриете дали ви крадат WiFi на Android-iOS

Објавено на 27.03.2018 во ТуторијалиКако да откриете дали ви крадат WiFi на Android-iOS

Ако сакате да знаете дали некој во позадина ви го користи WiFi на Android или iOS смартфон, тоа се прави преку апликација. Има многу апликации, но една од попознатите е Fing.

Апликацијата е бесплатна и функционира на двете платформи. На Fing ви излегува список со сите поврзани уреди, исто како и нивните IP и MAC адреси. Оваа апликација се разликува од останатите што ви го покажува и името на производителот на уредот и мрежните картички.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}