Google Home сега ќе се поврзува и со Bluetooth звучници

Објавено на 29.03.2018 во НовостиGoogle Home сега ќе се поврзува и со Bluetooth звучници

Кога Google го лансираше паметниот звучник Google Home предвиде да се користи самостојно како извор на аудио без можност преку AUX кабел да се поврзе со помоќни надворешни звучници. 

Сега делумно се надминува ова ограничување со тоа што Google Home или Google Home Mini смарт звучниците ќе се поврзуваат и со надворешни Bluetooth звучници за добивање на помоќен глас, доколку основниот сетап не ве задоволува. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}