Apple Music продолжува да расте

Објавено на 13.04.2018 во НовостиApple Music продолжува да расте

Apple Music како издвоена апликација за стриминг на музика се покажа дека е одличен потег на Apple бидејќи сервисот бележи континуиран раст. Според најновите податоци Apple Music стигна до 40 милиони активни претплатници на месечно ниво, што е одлична бројка и со ова темпо полека се приближува до веќе етаблираните конкуренти како Spotify.

Главната предност на Apple Music се ексклузивните договори со најголемите музички ѕвезди на денешницата кои своите песни директно ги лансираат преку оваа дигитална платформа со што привлекуваат голем број на претплатници, а договорите со дискографските куќи се зголемуваат. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}