Samsung смартфон за корисници што не сакаат интернет

Објавено на 16.04.2018 во НовостиSamsung смартфон за корисници што не сакаат интернет

Samsung има смартфон без интернет, за корисници што интернет. Новиот Galaxy J2 Pro модел нема да биде класичен смартфон како и сите други, туку наменски сака да се најде за целите на студентите што сакаат да останат фокусирани на наставата. Зошто? Затоа што поинаку постојано ќе ги проверуваат пораките и содржините на Instagram и Facebook.

Телефонот располага со AMOLED дисплеј со 5 инчи, 1,5GM RAM меморија, предна камера од 5MP и задна камера со 8MP. Неговата цена изнесува само 186 долари, а тука може да се најдат и сите апликации што не бараат поврзување на интернет за да функционираат. Моделот на Samsung во моментот го има само во Јужна Кореја.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}