Nokia X доаѓа на 27 април, откриваме слики

Објавено на 16.04.2018 во НовостиNokia X доаѓа на 27 април, откриваме слики

HMD ќе има нов мобилен уред, кој во моментот се именува како Nokia X, кој официјално ќе биде откриен на 27 април. Изворите за откривањето на новиот модел не се официјални, но изгледа ќе треба да веруваме и на ова како и секогаш.

Nokia X порано беше ценовно прифатлив модел, за кого сега можеме да го очекуваме истото, затоа што не знаеме што ќе има под хауба. За таа намена се објавени и фотографии од новиот модел на HMD Global. Од Nokia X се очекува да има 4GB или 6GB RAM меморија.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}