Каков атрактивен новитет ќе донесе Apple watchOS?

Објавено на 16.04.2018 во НовостиКаков атрактивен новитет ќе донесе Apple watchOS?

Apple планира наскоро да лансира нова верзија на специјализираниот систем за смарт часовници WatchOS кој на корисниците ќе им понуди еден атрактивен новитет невобичаен за досегашното функционирање на платформата. 

Во следната софтверска надградба на Apple watchOS девелоперите кои не се дел од официјалниот тим на Apple исто така ќе може да развиваат дигитални форми за приказ на времето со најразлични теми.

Потоа темите со дигиталните часовници ќе им бидат достапни за инсталирање на сопствениците на Apple Watch моделите, со што значително ќе добијат поголем избор од досегашниот. Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}