Samsung ќе дизајнира засек во Galaxy S10

Објавено на 17.04.2018 во НовостиSamsung ќе дизајнира засек во Galaxy S10

Samsung прави се што може повеќе во дизајнирањето на убав дисплеј за корисниците, кој ги иновираше заоблените рабови од страните кај своите премиум модели. Компанијата изработува навистина тенки модели на смартфони, што одлично се држат во рака и одлично е за око.

Samsung патентот за Galaxy S10 кажува дека најверојатно ќе има изрез од горната страна на предниот панел. Очигледно корејскиот гигант ќе има целосен дисплеј од предната страна без рамки. Сензорот за отпечатоци се уште не се знае каде ќе биде лоциран, кој дефинитивно ќе биде од долната страна на дисплејот, и се очекува да биде интегриран во самиот екран.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}