Концепт дизајн на Samsung Galaxy S10 со засек

Објавено на 17.04.2018 во НовостиКонцепт дизајн на Samsung Galaxy S10 со засек

Samsung изгледа дека сериозно се одлучил за да презентира премиум смартфон со засек од горната страна. Затоа се појави концепт дизајн од познатиот технолошки дизајнер Бен Гескин. 

Претходно пишувавме каков би бил Galaxy S10 со засек, а сега можете и да ги разгледате овие концепти, кои се дизајнирани и со целосен дисплеј, без никаков засек. Кој дизајн повеќе ви се допаѓа? 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}