Како да проверите дали ви ги крадат фотографиите на интернет

Објавено на 21.04.2018 во НовостиКако да проверите дали ви ги крадат фотографиите на интернет

Ако редовно објавувате фотографии на социјалните мрежи или заработувате за живот со сликање, оваа апликација ќе ви каже дали некој го злоупотребува вашиот труд и добро заработува од него. Се што ви треба е апликацијата Pixsy

Pixsy е дизајнирана за да ги следи вашите фотографии и одбележува каде на интернет се појавуваат. Уште подобро, може дури и да открие дали сликата е користена без ваше одобрување, а потоа гледа како да ви обезбеди компензација. Покажувате прво кои фотографии да ги следи, а потоа добивате известување од апликацијата ако ја пронајде сликата на интернет. Ако станува збор за неавторизирана копија, тогаш може преку апликацијата да ја испратите и правно обврзувачки да ја предупредите личноста да ја отстрани. Ако сакате финансиски надоместок, компанијата што стои зад апликацијата ќе го направи тоа за вас. Сервисот може бесплатно да следи до 500 слики, додека за повеќе слики се доплаќа.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}