Први детали за iPhone SE 2 на Apple

Објавено на 22.04.2018 во НовостиПрви детали за iPhone SE 2 на Apple

Повеќе години фановите на Apple очекуваат нов модел од типот на iPhone SE смартфонот кој беше специјализиран за купувачите со помал буџет од вообичаената премиум класа, па така одлични вести се дека наскоро ќе го видиме iPhone SE 2.

Според првичните информации iPhone SE 2 ќе работи со квалитетниот A10 Fusion процесор од сопствено производство на Apple кој беше активиран за iPhone 7 моделите во 2016 година, па така ќе обезбеди доволно моќ со пониска цена за крајниот купувач.

iPhone SE 2 најверојатно ќе биде официјално претставен во текот на следниот месец, по што ќе се знае и неговата финална цена.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}