Apple iTunes конечно достапна и за Windows 10

Објавено на 27.04.2018 во НовостиApple iTunes конечно достапна и за Windows 10

Apple и Microsoft конечно се договорија да ја пуштат во употреба специјализираната верзија на iTunes апликацијата за онлајн продавницата со апликации, игри и мултимедијални содржини која сега е достапна во Windows Store за сите корисници на уреди со оперативниот систем Windows 10.

Со iTunes за Windows 10 нема некои посебни промени во интерфејсот или самите функции, туку едноставно на овој начин многу полесно ќе може да се пристапи до апликацијата преку десктоп уредите за побрзо наоѓање на посакуваните содржини.

iTunes за Windows 10 може да ја преземете од следниот линк.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}