ZTE ги прекина сите операции

Објавено на 10.05.2018 во НовостиZTE ги прекина сите операции

Кинеската компанија ZTE откако беше казнета од американската федерална влада за нарушување на трговските правила и доби забрана за продажба и соработка со американски фирми, донесе одлука целосно да ги сопре своите операции.

Сега ZTE повеќе не продава никакви мобилни уреди, ниту пак ги нуди своите услуги од портфолиото.

ZTE се обидува да преговара со владата на САД за промена на одлуката со некоја поблага казна бидејќи е првата жртва на трговската војна која ја најави американскиот претседател Трамп со Кина.Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}