Microsoft развива смарт звучник

Објавено на 10.05.2018 во НовостиMicrosoft развива смарт звучник

Microsoft ќе се испроба во новата пазарна категорија на смарт звучници со сопствен производ за кој сега се појави првите неофицијални информации.

Смарт звучникот на Microsoft ќе биде управуван од гласовниот асистент Cortana, а ќе биде производен во тајванската фабрика Quanta.

Проектот е се уште во рана фаза на развој и се уште се дефинира неговиот дизајн и функции. Познато е само дека ќе има пониска цена за да биде конкурентен.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}