Google ќе ги принуди сите да лансираат безбедносни надградби

Објавено на 12.05.2018 во НовостиGoogle ќе ги принуди сите да лансираат безбедносни надградби

Google е се посериозен во намерите да им наметне на производителите на смартфони да лансираат редовни месечни безбедносни надградби со цел корисниците да бидат заштитени од новите хакерски закани и штетни софтвери.

За таа цел Google ќе им воведе повеќе софтверски олеснување на партнерите кои произведуваат смартфони со Android оперативен систем со повеќе промени и решенија, па така крајниот бенефит ќе го имаат самите корисници.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}