iPhone 9 ќе располага со Super Bright LCD дисплеј

Објавено на 13.05.2018 во НовостиiPhone 9 ќе располага со Super Bright LCD дисплеј

Apple се уште не ја донел конечната одлука за тоа каква технологија ќе користи нивниот премиум смартфон iPhone 9, а во игра е Super Bright LCD панел за дисплејот кој веќе дебитираше кај годинешниот моќен смартфон LG G7.

Super Bright LCD панелот е во производство на LG од каде најдобро ја имаат усовршено оваа технологија, па затоа нема да биде изненадување доколку истата се најде и кај iPhone 9.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}