Samsung Galaxy Tab S3 стигна до Android 8.0 Oreo

Објавено на 14.05.2018 во НовостиSamsung Galaxy Tab S3 стигна до Android 8.0 Oreo

Samsung Mobile откако ја финишираше Android 8.0 Oreo надградбата за повеќето понови смартфони, сега се посвети и на таблетите од релативно поновата серија Galaxy Tab S3 кои исто така стигнаа до новиот софтвер.

Galaxy Tab S3 се дел од премиум класата па за нив беше сосема очекувано дека ќе кога тогаш ќе ја добијат планираната надградба со Android 8.0 Oreo оперативниот систем, па така корисниците сега ќе имаат пристап до поголем број на софтверски новитети, подобрувања на перформансите, зголемена безбедност и напреден мултитаскинг.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}