HTC Exodus ќе биде опасен смартфон со Blockchain

Објавено на 16.05.2018 во НовостиHTC Exodus ќе биде опасен смартфон со Blockchain

HTC Exodus ќе биде еден од првите смартфони кој ќе се базиран на иновативната Blockchain технологија.

Според најавите HTC Exodus ќе понуди поддршка за плаќање со криптовалути и ќе има висок степен на безбедност и заштита на податоците со посебна мрежа преку која ќе се одвиваат процесите.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}