Во подготовка е Samsung Gear Fit Plus

Објавено на 16.05.2018 во НовостиВо подготовка е Samsung Gear Fit Plus

Samsung ќе прави нов смарт нослив фитнес уред под називот Gear Fit Plus кој е продолжување на оваа серија на смарт алки.

Gear Fit Plus веќе е регистриран во домашната Јужна Кореја, но засега нема подетални информации за неговите спецификации.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}