Xiaomi се фокусира на камерата за следниот премиум смартфон

Објавено на 17.05.2018 во НовостиXiaomi се фокусира на камерата за следниот премиум смартфон

Xiaomi на почетокот беше сомнителен за корисниците дека е неквалитетен и лошо произведен, но со текот на времето истите се уверија дека компанијата прави евтини телефони и со добри перформанси. Со оглед на нивниот хардвер, дефинитивно не им е проблем конкуренцијата.

Леи Јун, извршниот директор на Xiaomi, вели дека ќе ги подобрат камерите уште повеќе кај наредните серии на смартфони. Цјун додава дека е испратено соопштение за нов премиум модел на смартфон, за кого во фокусот на вниманието треба да биде квалитетот на камерата. Xiaomi се спремни да вложат колку што е потребно само за да лансираат конкурентен производ на пазарот на смартфони.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}