iPhone 5

Објавено на 12.02.2012 во НовостиiPhone 5

Веке слушаме најразлични гласини за тоа како ке изгледа, што ке има и колку ке чини новиот iPhone 5 кој допрва треба да излезе. Веке има гласини дека ке има четиријадрен процесор, неверојатен екран кој што ке биде поголем за разлика од неговиот претходник - iPhone 4s, ке има заоблен дизајн и нормално ке подржува 4G. Е сега ви претставуваме еден интересен концепт заедно со видео кое ни дава претстава за тоа како би можел да изгледа новиот iPhone 5. Видео во продолжение - уживајте.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}