LG G8 ThinQ доаѓа со подобрен LCD дисплеј и 4K резолуција

Објавено на 11.06.2018 во НовостиLG G8 ThinQ доаѓа со подобрен LCD дисплеј и 4K резолуција

LG G8 ThinQ ќе излезе дури во 2019 година. Се разбира, нормално е секогаш предвреме да протечат информации за нив. Од идниот предводник на LG можеме да очекуваме 4K резолуција, но дисплејот ќе биде со LCD панел. 

Најновите промени ќе бидат фокусирани и на технологијата за виртуелна реалност. 4K екранот значително ќе го подобри гледачкото искуство и ќе има потенцијал за придобивање на целосно нови корисници што ќе бараат смартфон со квалитетна VR содржина. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}