Откриено дека Samsung Galaxy Note 9 ќе го има во пет бои

Објавено на 14.06.2018 во НовостиОткриено дека Samsung Galaxy Note 9 ќе го има во пет бои

Galaxy S9 и Galaxy S9+ беа откриени со нови бои на почетокот на оваа година. Изгледа дека Samsung реши да го зголеми опсегот на бои со Galaxy Note 9 и сега ќе оди со пет различни бои. Midnight Black варијантата и Lilac Purple ќе бидат повторно исти, само што ќе имаме потемен Titanium Gray модел, како и непознатата electric blue боја на Galaxy Note 9. Ќе имаме и целосно нова верзија на кафеава боја, која ќе асоцира на природно дрво.

Моментално се потврдени само црната, виолетовата и сивата варијанта. Наводно Samsung се уште не одлучил за останатите бои, за што останува подоцна да откриеме. Како што претходно пишувавме, од Samsung Galaxy Note 9 се очекува алуминиумска рамка во дизајнот и двоен раб со 6.4-инчен дисплеј.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}