Facebook со нова функција за да ве потсети на старите добри времиња

Објавено на 15.06.2018 во НовостиFacebook со нова функција за да ве потсети на старите добри времиња

Facebook ја најави новата страница "Memories", каде ќе се прикажува содржината на која објавувавте во минатото. Memories ќе донесе неколку секции што ќе ви ги прикажуваат пријателите што сте ги стекнале на одреден ден, сезонска или месечна реприза, како и сеќавањата што можеби ви избегале во текот на претходната недела. 

Станува збор едноставна функција што на луѓето секојдневно ќе им овозможи чувство на среќа и постовите што ќе сакаат и понатаму да ги споделуваат. Facebook веќе одредено време сака да ја усоврши својата On This Day функција со обид да прикажува само позитивни постови, а не болни сеќавања. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}