Samsung Galaxy X ќе не изненади наредната година

Објавено на 18.06.2018 во НовостиSamsung Galaxy X ќе не изненади наредната година

Samsung Galaxy X е смартфон со драстична промена во начинот на употреба поради неговиот екстравагантен дизајн. Тој ќе биде првиот модел со дисплеј на превиткување. На тој начин неговата „големина“ ќе може да си ја подесите лесно и едноставно, со развлекување и превиткување. Нема да ви фаќа многу простор во џебот. 

Со нетрпение го очекуваме смартфонот со три екрани, од кои два ќе бидат на едната страна, а третиот на другата. Поради тоа ќе има различни режими за користење. Цената на уредот би била 1.600 евра според аналитичарите. Сепак, од производителот нема никакво официјално соопштение.Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}