Ништо од iPhone SE 2 годинава

Објавено на 19.06.2018 во НовостиНишто од iPhone SE 2 годинава

Apple годинава најверојатно нема да го лансира поевтиниот и помалиот смартфон iPhone SE 2 кој долго време се чека да пристигне во средната класа за купувачите со помал буџет. Сосема јасно е дека главен тренд се смартфоните со големи екрани, а такви Apple годинава ќе ги има дури три, iPhone 9, iPhone 9 Plus и iPhone X 2018.

Главната информација дека годинава нема да пристигне iPhone SE 2 доаѓа од Olixar компанијата која има право да изработува маски за смартфоните на Apple. Таква нарачка годинава за iPhone SE 2 не добиле што е јасен знак дека овој уред не е во плановите на Apple.

 Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}