Motorola One ќе има стаклено тело

Објавено на 30.06.2018 во НовостиMotorola One ќе има стаклено тело

Motorola Mobility со поддршка на Lenovo на 2 август ќе одржи голем промотивен настан на кој се очекува официјално да биде претставен новиот квалитетен смартфон од високата класа со пристојна цена Motorola One.

Од овој нов смартфон се појави и првата неофицијална слика. Така за Motorola One се претпоставува дека ќе има одличен дизајн со целосно стаклено тело, ќе има засек на врвот на екранот кој е Full Display, а ќе има и дуо сетап на главната камера.

Засега нема подетални информации за хардверот на Motorola One, но тие сигурно ќе протечат наскоро. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}