Instagram додаде и музички стикери

Објавено на 30.06.2018 во НовостиInstagram додаде и музички стикери

Социјалната мрежа Instagram постојано ги збогатува услугите за своите корисници, а сега во делот на Stories додаде нов забавен сегмент.

Корисниците на Instagram во нивните Stories ќе може да додаваат и музички стикери со огромен избор на песни. Музичкиот избор е поделен во жанрови за полесен избор, а има и многу актуелни хитови.

Што мислите вие за овој новитет на Instagram Stories и дали ќе ги користите музичките стикери?Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}