Колку ќе чинат телефоните на Apple и во какви бои доаѓаат

Објавено на 08.07.2018 во Новости



Колку ќе чинат телефоните на Apple и во какви бои доаѓаат

Остана уште два месеца додека да се презентираат новите модели на Apple. Во моментов дознаваме информации дека ќе има три нови модели: iPhone X, X Plus и поевтиниот модел со 6,1-инчен LCD дисплеј. 

Наследникот на iPhone X ќе има 5,8-инчен OLED дисплеј, и ќе се продава за цена од 900 долари, според Минг Чи-Куо. Моделот со 6,5-инчен дисплеј ќе биде 1.000 долари, а 6,1-инчениот LCD телефон ќе биде 700 долари. Смартфоните доаѓаат со сина, црвена и портокалова боја. 





 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}