Instagram додаде нова опција, дали ја искористивте?

Објавено на 11.07.2018 во НовостиInstagram додаде нова опција, дали ја искористивте?

Делот за стории на Instagram стана главното место каде се пренасочија сите активности на корисниците кои станаа зависни од објавување на секој момент од нивниот живот. Сега нивните следбеници во делот за стории ќе може да им поставуваат прашања и да добијат одговори, па и истите повторно да ги објават како стори.

Овој новитет е во полза на корисниците на Instagram имаат голем број на следбеници, па така ќе може да воспостават подиректен контакт, иако веќе се забележува дека функцијата може да се злоупотреби. 

Дали вие веќе ја активиравте опцијата за некој да ви постави прашање во сториите на Instagram и како ја оценувате новата услуга?Прочитајте повеќе:


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}