Видео: Sony се пофали со супериорната камера на Xperia XZ2 Premium

Објавено на 12.07.2018 во НовостиВидео: Sony се пофали со супериорната камера на Xperia XZ2 Premium

Sony Mobile објави промотивно видео направено со како што велат супериорната камера на Xperia XZ2 Premium која располага со најнапредниот ISO12800 стандард кој овозможува опфат на огромен број на детали од сцената кои дури не се видливи ниту за човековото око.

Xperia XZ2 Premium особено добри резултати прикажува навечер со минимален извор на светлина, па така ISO12800 стандардот за видеа дава најдетално видео. Погледнете и проценете сами.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}