Откриени повеќе модели на ултра моќниот Xiaomi Mi 8 Explorer

Објавено на 12.07.2018 во НовостиОткриени повеќе модели на ултра моќниот Xiaomi Mi 8 Explorer

Благодарение на информациите од кинеската агенција TENNA се открива дека се подготвуваат повеќе верзии на Xiaomi Mi 8 Explorer со различни мемориски капацитети.

Најмоќниот модел на Xiaomi Mi 8 Explorer ќе има дури 8 GB RAM, а исто така ќе има верзии со по 4 GB RAM како основен избор на работна меморија и средна „јачина“ со по 6 GB RAM.

Во поглед на физичката вградена меморија се очекува Xiaomi Mi 8 Explorer да работи со 64, 128 и 256 GB основна меморија.

Засега е непознато како ќе се комбинира RAM и ROM меморијата на Xiaomi Mi 8 Explorer, но познато е дека моделот на Xiaomi Mi 8 Explorer со 8 GB RAM и 128 GB меморија ќе чини 570 долари. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}