Корисниците на Pandora може да споделат музика и на Snapchat

Објавено на 12.07.2018 во НовостиКорисниците на Pandora може да споделат музика и на Snapchat

Апликацијата за онлајн радио станици Pandora додаде нова услуга со која корисниците ќе може да споделуваат музика на Snapchat сервисот за брзи пораки и пренесување на слики кои се бришат по одредено време.

Засега овој новитет за споделување музика на Pandora е достапен само за мобилната апликација наменета за уредите со iOs оперативен систем, па така наскоро се очекува истото да биде овозможено и за Android корисниците. 

Вашите пријатели на Snapchat штом ја видат објавата со линкот од Pandora ќе може да го отворат и да ја преслушаат песната.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}