Microsoft Edge за Android ќе преведува веб страници

Објавено на 16.07.2018 во НовостиMicrosoft Edge за Android ќе преведува веб страници

Мобилниот интернет прелистувач Microsoft Edge воведе нова функција за Android корисниците за директно преведување на веб страниците, нешто слично како што досега функционираше Chrome со Google Translate. 

Можноста за преведување на веб страници кај Microsoft Edge засега е достапна за бета верзијата на мобилната апликација за Android и се уште се тестира за да се усоврши, па така наскоро ќе биде воведена и во официјалната целосна верзија на смартфон.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}