CONFIDENTIAL: Објавена слика со Samsung Galaxy Note 9!

Објавено на 21.07.2018 во НовостиCONFIDENTIAL: Објавена слика со Samsung Galaxy Note 9!

Samsung за три недели официјално во Њујорк ќе го презентира новиот модел на премиум фаблет Note 9. Постојано протекуваат слики со новиот смартфон на јужнокорејската компанија, а сега повторно излезе „confidential“ фотка.

Од каде е сликата нема информации, но сигурни сме дека вака ќе изгледа, затоа што ова е фотографија, а не концепт дизајн од некој графичар. На сликата може да се види дека скенерот за отисоци на прсти се наоѓа под задната камера. На 9 август се враќаме со официјалните спецификации и дизајнот на деветката. Дотогаш сме сигурни дека секако ќе протече уште нешто.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}