Samsung Galaxy Note 9 пристигнува наскоро после откривањето

Објавено на 25.07.2018 во НовостиSamsung Galaxy Note 9 пристигнува наскоро после откривањето

Samsung веќе го потврди својот следен премиум смартфон. Galaxy Note 9 официјално ќе биде презентиран на 9 август. Јужнокорејската компанија ништо не кажа официјално за продажбата, но изгледа дека Note 9 ќе биде нареден на полиците на 24 август.

Samsung изгледа дека се бори да го пушти Note 9 во продажба колку што е можно порано, а претходно ќе биде достапен за претпродажба. Од овој модел се очекуваат многу изненадувања, додека за спецификациите веќе поседуваме одредени информации.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}