Samsung предвидува како ќе изгледа 5G ерата

Објавено на 26.07.2018 во НовостиSamsung предвидува како ќе изгледа 5G ерата

Дали сте размислувале некогаш како би изгледал град со 5G покриеност? 5G мрежата има многу предности, кои можеме да ги видиме на видеото одоздола.

5G мрежата овозможува стабилна онлајн мрежа, со што смарт уредите и IoT може да бидат конектирани непречено. Видеото всушност е исечок од иднината, на кое може да видите како ги детектира луѓето што не се движат по правила и со колкава брзина возат автомобилите во градот.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}