Некои Pixel корисници имаат проблеми со Google search

Објавено на 26.07.2018 во НовостиНекои Pixel корисници имаат проблеми со Google search

Некои Pixel корисници се жалат за Google search на почетниот екран, на кои не им се појавува историјата од она што претходно го листале. Очигледно се работи за багови што се влезени во Pixel моделите. Рестартот не му помага на телефонот.

Багот е отстранет кај Pixel моделите со Android 8.1 Oreo и Android P Developer Preview 4. Се надеваме дека Google работи интензивно на овој проблем за да стави закрпа. Овој проблем се појавува само во барот за пребарување на почетниот екран. Отворете ја Google апликацијата на Pixel телефон и проверете ја.

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}