Samsung инфографик со сите разлики меѓу Galaxy Note 9 и Note 8

Објавено на 11.08.2018 во НовостиSamsung инфографик со сите разлики меѓу Galaxy Note 9 и Note 8

Со цел да ни укаже колку е подобар Galaxy note 9 во споредба со неговиот претходник Galaxy note 8, Samsung само што објави инфографик со сите главни разлики меѓу двата модела. Погледнете го табеларниот приказ одоздола.


Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}