HTC открива кои модели ќе бидат надградени со Android 9.0 Pie

Објавено на 13.08.2018 во НовостиHTC открива кои модели ќе бидат надградени со Android 9.0 Pie

HTC тешко преживува но се уште се бори на пазарот. Без разлика на тоа со колку модели располага, компанијата сепак се потрудила да објави кои смартфони добиваат Android 9.0 Pie наскоро:

HTC U12+
HTC U11+
HTC U11
HTC U11 life (Android One) 

Компанијата ќе овозможи повеќе Android надградби за нејзините смартфони предводници. Но, проблемот овде е тоа што раководството на HTC треба повеќе да се заангажира со Android софтверот, со цел да ги праша корисниците што сакаат, па така да го оптимизира со својот интерфејс. 

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}