Телекабел со иста шема за мобилната телефонија, без обврзувачки договори

Објавено на 06.09.2018 во НовостиТелекабел со иста шема за мобилната телефонија, без обврзувачки договори

Претходно пишувавме дека Телекабел се спрема како четврт мобилен оператор во Македонија. Сега објави и официјално соопштение на Instagram.

„Со задоволство ви најавуваме дека многу скоро Телекабел ќе почне со нова услуга - мобилна телефонија. Префиксот ќе биде 074. Интензивно работиме на последните подготовки и наскоро ќе бидат објавени пакетите кои ќе ги понудиме. Како и сите услуги досега, НЕМА ОБВРЗУВАЧКИ ДОГОВОРИ“, пишува на профилот на Телекабел на Instagram.

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm
 


{}